Ons restaurant biedt een uniek concept: Shared Dining. U bestelt de hele avond kleine gerechten die u met elkaar kunt delen. Zo kunt u van meerdere gerechten genieten! Kom binnen in onze ontspannen en gezellige sfeer, waarbij u de hele avond kunt genieten van het lekkere eten. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen. (In voormalig Tapas-Preuverie 't Pintelierke).

Reserveren

Welkom bij COMIQ

Welkom bij COMIQ, uw bestemming waar onbeperkt genieten, de avond, en elkaars gezelschap centraal staan. Ons vriendelijke team zorgt in een warme en ontspannen sfeer voor een onvergetelijke avond, met een professionele touch en een glimlach.

Of u nu zin heeft om de hele avond onbeperkt te genieten met een heerlijk drankje, biertje of een cocktail of de perfecte locatie zoekt voor uw feest of evenement, COMIQ is de ideale gelegenheid. Onze zaal, modern en elegant ingericht, biedt comfort en flexibiliteit voor zowel intieme bijeenkomsten als grote feesten, inclusief ruimte om te dansen.

Van uitgebreide buffetten en walking dinners tot gepersonaliseerde drankarrangementen en entertainment zoals achtergrondmuziek of een dj, wij staan klaar om uw evenement speciaal te maken.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij COMIQ!