Catering

Ons Cateringaanbod

Catering die precies aansluit op uw unieke evenement, dat is waar wij voor staan. Elk evenement is uniek, met eigen ideeën en wensen, en wij luisteren aandachtig om samen de perfecte catering oplossing te realiseren.

Ons team van professionals is er om u te ondersteunen in het creëren van een menu dat naadloos aansluit bij uw evenement, of het nu gaat om een verjaardag, een klein feest, een bruiloft of een bedrijfsevenement. We passen onze service aan op het aantal gasten, de locatie, en de gewenste ambiance, en zorgen voor een naadloze integratie van eventuele decoratie en aankleding. Met onze catering op maat verzekert u zich van een evenement dat tot in de puntjes is verzorgd.

Tapasplanken

Ontdek de diversiteit van onze tapasplanken, van hartig tot zoet voor ieder wat wils! Bij COMIQ bereiden we deze smaakvolle planken met zorg, gebruikmakend van verse, seizoensgebonden ingrediënten rechtstreeks uit ons restaurant. Door de seizoensgebonden aard van onze ingrediënten kan het voorkomen dat de uiteindelijke tapasplank enigszins verschilt van de afbeeldingen die u ziet.

We bieden tevens de mogelijkheid om de tapasplank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om dieetwensen of allergieën, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Buffetten

Ontdek ons aanbod aan diverse buffetten, zorgvuldig samengesteld en bereid door ons restaurant COMIQ. We leggen de focus op verse, seizoensgebonden ingrediënten om elke keer weer een unieke ervaring te bieden.

Bovendien bieden we de flexibiliteit om onze buffetten aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu specifieke dieetwensen heeft of rekening moet houden met allergieën, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Onze buffetten zijn beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen. We bieden diverse opties die garanderen dat elke gast kan genieten van een heerlijke maaltijd afgestemd op hun smaak

Walking Dinner

Ons walking dinner concept, perfect voor dynamische en informele evenementen, biedt een flexibele eetervaring zonder vaste zitplaatsen, geschikt voor groepen vanaf 40 personen. Het omvat 8 gevarieerde gangen, van koude hapjes tot warme gerechten, afgesloten met heerlijke desserts. Ons team zorgt voor de bediening van uw gasten doorheen het evenement, waardoor iedereen optimaal kan genieten van het feest en het eten. Wij regelen alle details, zodat u zonder zorgen kunt genieten

Tapas veur Toes

Tapas veur Toes biedt een verrassingsmenu met tien uiteenlopende gerechtjes, van voorgerechten tot desserts, beschikbaar voor € 34,95 per persoon.

De gerechten in de box zijn 80% voorbereid; de laatste 20% maakt u zelf af met behulp van een duidelijke instructie. Zorg ervoor dat u de oven (en eventueel de frituurpan of airfryer) van tevoren opwarmt.

High Tea

Geniet van een authentieke High Tea ervaring thuis, compleet met echt Engels servies voor die unieke touch. Ons aanbod bestaat uit een rijke variatie aan zoete en hartige lekkernijen, bereid met verse ingrediënten. Dit betekent dat uw High Tea enigszins kan afwijken van de gebruikelijke selectie, maar verwacht heerlijke cakejes, chocolade, koffiekoeken, donuts, belegde broodjes, sandwiches, wraps, quiche, vers fruit, verse muntthee en diverse theesoorten. We hebben ook een speciale High Tea voor kinderen, met lekkernijen die speciaal zijn aangepast voor de jongere smaakpapillen.