Catering

Ons cateringaanbod

Bij COMIQ hebben wij verschillende soorten catering die wij aanbieden zowel bij u op locatie/thuis als bij ons.

Bij ons kunt u een echte High-Tea bestellen met porseleinen servies, een heerlijke tapasdoos om thuis van te genieten. Ook verzorgen wij verschillende soorten buffetten.

Al onze catering kunt u gemakkelijk bij ons bestellen en afhalen of laten bezorgen. U kunt bij ons zelfs personeel inhuren die tijdens uw feest uw buffet zal verzorgen.

Buffetten

Wij bieden verschillende soorten buffetten aan, met allerlei heerlijke gerechten en ingrediënten om uw feest compleet te maken. Onze buffetten bestaan uit verschillende soorten seizoensgebonden producten. Alle buffetten worden bij ons met aandacht gepresenteerd. Wij zorgen altijd dat de locatie waar de gerechten komen te staan mooi aangekleed is.

Tapas Toes

Tapas – Oet – de – Voes – Veur – Toes

Tapas Toes is een verrassingsmenu van tien verschillende gerechtjes van voor- tot nagerecht die u kunt bestellen voor € 34,95 per persoon.

De doos is voor 80% klaar, de overige 20% dient u zelf nog te bereiden aan de hand van een beschrijving. Houd er dus rekening mee dat u tijdig de oven (en indien aanwezig de frituurpan/airfryer) aanzet.

High-Tea

High tea voor thuis mét Engels servies
Geniet van een rijk aanbod van verschillende zoete en hartige lekkernijen.
Het leuke is, ons Engelse servies wordt meegeleverd voor een unieke beleving bij u thuis.

Wij maken elke high-tea met verse ingrediënten waardoor de high-tea die u krijgt kan afwijken van onderstaande voorbeelden:
– Zoete cakejes, chocolade, koffiekoeken, donuts etc.
– Hartige hapjes, zoals twee soorten belegde broodjes, sandwiches, wraps en quiche
– Fruit, verse muntthee en verschillende theesoorten

Ook is de High-Tea voor de kids mogelijk, deze passen wij dan aan met lekkernijen speciaal voor de kids.

Walking Dinner

Bij het Walking Dinner worden er 8 verschillende gerechtjes verspreid over de avond geserveerd door ons personeel aan u en uw gasten.

De verschillende gangen zijn opgebouwd van voor- tot en met nagerecht.

Eventuele voorkeuren, allergenen of andere vragen zijn van harte welkom.
Houd er altijd rekening mee dat gerechten kunnen wijzigen omdat wij met seizoens- en verse producten werken.

Tapasplanken

Vanuit ons restaurant COMIQ maken wij uw tapasplanken klaar. Hiervoor gebruiken wij verschillende soorten verse en seizoensgebonden ingrediënten. Hierdoor is het mogelijk dat bepaalde ingrediënten opraken, wat kan betekenen dat de tapasplank die u krijgt kan afwijken van de afbeeldingen.

Het is ook mogelijk om de tapasplank aan te passen: wij kunnen rekening houden met uw wensen en allergieën.

Catering op maat

We begrijpen dat geen twee evenementen hetzelfde zijn en dat je specifieke ideeën en wensen hebt. Daarom gaan we graag in gesprek met u om zo de ideale catering te kunnen verzorgen.

Onze ervaren collega’s staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van een menu dat bij de gelegenheid past. Of u nu een verjaardag, een feestje, bruiloft of een bedrijfsfeest organiseert, wij maken een unieke ervaring van het evenement. We houden rekening met het aantal personen, de locatie en de gewenste sfeer. We denken aan alles, van bestek en servies tot aan aankleding en decoratie. Kies voor onze catering op maat en u krijgt een perfect verzorgd evenement.

Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt en/of heeft u speciale wensen?
Neem gerust contact met ons op.