Zaalverhuur

Onze Zaal

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of evenement? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben twee mooie zalen die naar uw wensen kunnen worden ingericht. Onze kleine zaal biedt een knusse, huiselijke sfeer en is geschikt voor een kleiner gezelschap. Onze grote zaal kan worden aangepast van 30 tot 300 personen (staanplekken). Onze grote zaal is uitermate geschikt voor alle soorten evenementen, waaronder vergaderingen, koffietafels, bruiloften, recepties, diners, feesten en workshops. Wij kunnen de zaal naar uw wens aankleden in verschillende thema’s. Ook zorgen wij voor tafels, stoelen, een geluidsinstallatie (met of zonder onze huis-DJ) en veel meer.

Wij zijn er zeker van dat wij aan uw wensen kunnen voldoen en uw evenement of feest tot een succes zullen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een gesprek in te plannen voor uw feest/evenement.

Evenementen

Onze zaal staat bekend om zijn veelzijdigheid en is perfect voor een breed scala aan evenementen. Van het hosten van bands en artiesten tot het organiseren van bedrijfsfeesten en thema-evenementen zoals gala of een western feest, onze grote zaal kan het allemaal aan.

De inrichting en opzet van onze zaal zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen en bieden een flexibele ruimte voor elk type evenement.

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden of om een afspraak te plannen. We staan klaar om uw evenement tot een succes te maken.

 

Feesten

Staat er binnenkort een speciale gelegenheid op de agenda? Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, trouwdag of welke feestelijke gebeurtenis dan ook, bij ons vindt u de perfecte locatie. Onze zalen zijn ideaal voor elk type viering en wij garanderen dat elk detail met zorg wordt geregeld, zodat u zorgeloos kunt genieten.

We nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek om al uw wensen te bespreken. Of u nu een specifiek thema in gedachten heeft, op zoek bent naar entertainment, of de juiste sfeer wilt creëren met licht en geluid, wij staan voor u klaar. Onze dj kan de muziek verzorgen, en we bieden verschillende drankarrangementen aan, van enkel bier, fris en wijn tot een selectie inclusief sterke drank en/of cocktails.

We zijn ervan overtuigd dat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen en van uw evenement een onvergetelijk moment kunnen maken. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken en uw feestplannen te bespreken.

Koffietafel

Onze oprechte deelneming met uw verlies. In deze zware periode bieden wij u onze steun en wensen u veel kracht.

Voor een samenzijn na de uitvaart, om samen koffie te drinken, te praten en herinneringen te delen, bieden wij een passende koffietafel. Afgestemd op uw wensen, van traditionele vlaai en broodjes tot een uitgebreide selectie met warme gerechten, staan we klaar om aan uw behoeften te voldoen.

De prijs voor onze koffietafel start vanaf €17,95 per persoon.

Voor meer details of om uw wensen te bespreken, nodigen we u uit contact op te nemen.

Presentaties/Bijeenkomsten

Als u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw presentatie of bijeenkomst omdat thuis of op kantoor de ruimte ontbreekt, bieden wij de perfecte oplossing. We zorgen dat alle benodigde apparatuur, zoals een beamer, microfoon, en faciliteiten voor licht en geluid, gereedstaan voor uw gebruik. Gedurende de presentatie bieden we uw gasten graag koffie, thee, water of fris aan, en desgewenst ook een biertje of wijntje.

Daarnaast kunnen we een lunch, borrel of diner organiseren voor u en uw gasten. Ons doel is om alles naadloos te regelen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw presentatie of bijeenkomst.

Voor een overzicht van wat we bieden of om een afspraak te maken, staan we u graag te woord.

Netwerkborrels

Voor een breed scala aan bedrijven, organisaties en ondernemersverenigingen hebben wij onze grote zaal succesvol omgetoverd voor netwerkborrels. Een voorbeeld hiervan is een evenement voor een ondernemersvereniging, waarbij we de zaal transformeerden naar een schitterend Hollywood-thema, compleet met bioscoopposters, stijlvolle decoraties en zelfs onze eigen casino tafels.

Wij passen de inrichting van de zaal aan op basis van uw specifieke wensen en het doel van uw netwerkborrel. Of u nu een informele setting wenst om connecties te bevorderen, of een meer formele bijeenkomst plant met een focus op informatiedeling, wij regelen het voor u.

Voor meer informatie over onze aanpak en mogelijkheden, of om een afspraak te maken, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen