Zaalverhuur

Onze zalen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of evenement? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben twee mooie zalen die naar uw wensen kunnen worden ingericht. Onze kleine zaal biedt een knusse, huiselijke sfeer en is geschikt voor een kleiner gezelschap. Onze grote zaal kan worden aangepast van 30 tot 300 personen (staanplekken). Onze grote zaal is uitermate geschikt voor alle soorten evenementen, waaronder vergaderingen, koffietafels, bruiloften, recepties, diners, feesten en workshops. Wij kunnen de zaal naar uw wens aankleden in verschillende thema’s. Ook zorgen wij voor tafels, stoelen, een geluidsinstallatie (met of zonder onze huis-DJ) en veel meer.

Wij zijn er zeker van dat wij aan uw wensen kunnen voldoen en uw evenement of feest tot een succes zullen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een gesprek in te plannen voor uw feest/evenement.

Koffietafel

Allereerst gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Wij wensen u alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Wilt u na de uitvaart bij elkaar komen, een kopje koffie drinken, bijpraten en mooie herinneringen ophalen? Dat kan bij ons, wij verzorgen graag de koffietafel.

De koffietafel wordt volledig aangepast aan uw wensen. Van een traditioneel afscheid met vlaai en broodjes tot een uitgebreide koffietafel met warme gerechten. Wat uw wensen ook zijn, bij ons is (bijna) alles mogelijk.

De kosten voor een koffietafel zijn vanaf €17,95 p.p.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een gesprek.

Feesten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, trouwerij of iets anders wat een feestje verdient? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor alle soorten feesten. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, u hoeft zich dus nergens zorgen om te maken. Van tevoren gaan wij graag met u in gesprek om al uw wensen te bespreken.

Wij kunnen elk feest helemaal aankleden in verschillende thema’s, entertainment, licht, geluid en onze huis-DJ. Ook bieden wij drankarrangementen aan of drank op nacalculatie, zo uitgebreid als u wilt. Wilt u alleen bier, fris en wijn? Of wilt u ook sterke drank en/of cocktails? Dat kan.

Wij zijn er zeker van dat wij aan uw wensen kunnen voldoen en uw feest tot een succes zullen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een gesprek in te plannen voor uw feest.

Presentaties

Heeft u thuis of op uw werk de ruimte niet om een presentatie te houden en bent u op zoek naar de juiste locatie dan kunt u deze gerust bij ons houden. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die u nodig heeft, zoals een beamer, microfoon, licht en geluid aanwezig en klaar staan voor uw presentatie. Tijdens de presentatie kunnen wij uw gasten voorzien van een kopje koffie of thee, een glaasje water of fris (een biertje en wijntje kan natuurlijk ook). Ook kunnen wij voor u en uw gasten een lunch, borrel of diner verzorgen. Wij regelen voor u alles zodat u zich kunt richten op de presentatie zelf.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of om een gesprek in te plannen.

Bijeenkomsten

Onze grote zaal is uitermate geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten. Zo heeft de gemeente Stein de grote zaal al vaker gebruikt als stemlokaal en hebben zij hier een bijeenkomst gehouden waarin bestemmingsplannen van de gemeente met de inwoners werden besproken.

Ook hebben wij voor diverse bedrijven de zaal mogen inrichten voor verschillende bijeenkomsten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of om een gesprek in te plannen.

Netwerkborrels

Wij hebben voor diverse bedrijven, partijen en ondernemersverenigingen onze grote zaal mogen inrichten voor een netwerkborrel. Zo hebben wij voor een ondernemersvereniging de zaal aangekleed in het thema Hollywood, volledig met bioscoopposters, decoratie en onze casino tafels.

Volledig aangepast aan uw wensen en de reden van uw netwerkborrel kunnen wij de zaal inrichten. Heeft u een gezellige borrel waarbij u mensen in contact wilt brengen of geeft u een borrel waarbij u met name informatie wilt uitdelen? Allebei is bij ons mogelijk, wij zorgen dat de zaal is ingericht naar uw wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of om een gesprek in te plannen.

Events

Wij verhuren onze zaal regelmatig voor verschillende soorten events. Zo hebben wij in de grote zaal verschillende bands en artiesten verwelkomd. Maar hebben wij deze ook verhuurd voor speciale dansavonden.

Onze zaal is multi-inzetbaar voor diverse soorten evenementen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of om een gesprek in te plannen.