Shared Dining

Shared Dining

Bij ons staan lekker eten en gezelligheid centraal. Wij bieden een unieke manier van dineren waarbij u de hele avond kleine gerechten kunt bestellen. De gerechten zijn zo samengesteld dat u ze met elkaar kunt delen. De bestelde gerechten worden vers bereid en geserveerd op een mooie plank. U kunt bij ons terecht vanaf 17.00 uur en de keuken sluit om 21.30 uur. Zo hoeft u zich niet te haasten en kunt u optimaal genieten van de avond. Ook kunt u bij ons een mooie wijn, een lekkere cocktail of een van onze vele speciaalbieren bestellen om de avond compleet te maken. Wij maken verschillende lekkere cocktails voor u. Zo hebben wij de beroemde Pornstar Martini, een heerlijke Espresso Martini, de fruitige Sex on the Beach, een lekkere frisse Mojito en nog veel meer. Op de tap hebben wij 7 speciaalbieren en zo’n 30 verschillende speciaalbieren op fles en blik. Ons aanbod van speciaalbier wisselt regelmatig en met de seizoenen mee.

Shared Dining € 37,95 p.p.
Kinderen tot 12 jaar € 20.95 p.p.
Kinderen tot 8  jaar € 16.95 p.p.

Shared Dining Concept

Bij ons draait alles om heerlijk eten en een gezellige sfeer. Met ons Shared Dining concept kunt u de hele avond door genieten van diverse kleine gerechtjes, perfect om te delen. Elk gerecht wordt met zorg vers bereid en stijlvol gepresenteerd op een plank. Elk weekend bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom en onze keuken blijft open tot 21.30 uur, zodat u alle tijd heeft om te ontspannen en te genieten.

Maak uw avond compleet met een keuze uit onze selectie wijnen, heerlijke cocktails of één van de vele speciaal bieren. Onze cocktailkaart bevat favorieten zoals de Pornstar Martini, Espresso Martini, Sex on the Beach, en de verfrissende Mojito, naast vele andere opties. Met 7 speciaalbieren van de tap en ongeveer 20 verschillende soorten in fles en blik, die regelmatig vernieuwen en meegaan met de seizoenen, is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Kom langs en laat ons u verwennen met onze gastvrijheid, in een omgeving waar lekker eten en gezelligheid vooropstaan.

Onze Speciaal Bieren

Als liefhebber van speciaal bier bent u bij ons aan het juiste adres. Terwijl u onze smaakvolle gerechten proeft, kunt u uw ervaring completeren met een uitstekend biertje. Kies uit ons assortiment speciaal bieren om uw avond perfect te maken.

Naast onze standaard bieren bieden we op tap 7 unieke speciaal bieren aan, variërend van donkere bieren tot een bijzonder witbier. Daarnaast hebben we ongeveer 20 verschillende soorten speciaal bieren koud staan in fles en blik, klaar om door u ontdekt te worden.

Wilt u weten welk bier het beste aansluit bij uw voorkeur voor bepaalde soorten zoals IPA of Barrel Aged? Ons team staat klaar om u te adviseren en de perfecte match voor u te vinden.

We vernieuwen ons speciaal bier aanbod regelmatig, passend bij het seizoen. Verwacht in de winter verwarmende, donkere bieren en in de zomer lichte, verfrissende speciaal bieren. Zo is er altijd iets nieuws en passends te ontdekken.

Onze Cocktails

Bent u een cocktailfan? Dan zult u zeker genieten van onze uitgebreide selectie. Wij bereiden met plezier uw cocktail met verse ingrediënten. Proef bijvoorbeeld onze fameuze Pornstar Martini, geserveerd met een sappig stukje passievrucht en een bruisend shotje aan uw tafel. Of laat u verleiden door een Espresso Martini, de zonnige Sex on the Beach, of een verfrissende Mojito. Voor de liefhebbers van iets unieks hebben we ook de Razzy Beermosa, een cocktail met bier.

Ook als u geen alcohol drinkt, bieden we een ruime keuze aan mocktails ocktails. Geniet van onze Peach on the Beach, Noloma, Pornstar 0.0, en de Pink Lemonade. En voor wie van bier houdt maar liever geen alcohol drinkt, is er de 0.0 Beermosa.

Bekijk onze menukaart voor een volledig overzicht van alle beschikbare cocktails.