Shared Dining

Shared Dining

Bij ons staan lekker eten en gezelligheid centraal. Wij bieden een unieke manier van dineren waarbij u de hele avond kleine gerechten kunt bestellen. De gerechten zijn zo samengesteld dat u ze met elkaar kunt delen. De bestelde gerechten worden vers bereid en geserveerd op een mooie plank. U kunt bij ons terecht vanaf 17.00 uur en de keuken sluit om 21.30 uur. Zo hoeft u zich niet te haasten en kunt u optimaal genieten van de avond. Ook kunt u bij ons een mooie wijn, een lekkere cocktail of een van onze vele speciaalbieren bestellen om de avond compleet te maken. Wij maken verschillende lekkere cocktails voor u. Zo hebben wij de beroemde Pornstar Martini, een heerlijke Espresso Martini, de fruitige Sex on the Beach, een lekkere frisse Mojito en nog veel meer. Op de tap hebben wij 7 speciaalbieren en zo’n 30 verschillende speciaalbieren op fles en blik. Ons aanbod van speciaalbier wisselt regelmatig en met de seizoenen mee.

Shared Dining € 34,95 p.p.
Kinderen tot 8  jaar € 13.95 p.p.
Kinderen tot 12 jaar € 17.95 p.p.

Feestdagen bij COMIQ

De feestdagen staan weer voor de deur en ook dit jaar hebben wij iets leuks voor u. Kom tijdens de feestdagen gezellig bij ons  dineren met lekkere gerechten die hierbij passen.

Ook nu kunt u gerechten bestellen zoals u van ons gewend bent. Wij presenteren de kleine shared dining op een plank zodat u daar samen van kunt genieten. U kunt bij ons terecht voor het diner vanaf 17.00 uur.

Feestdiner € 34,95 p.p.

 

Shared Dining concept

Ons unieke concept: Shared Dining heeft veel weg van tapas. Dit houdt in dat u elke ronde verschillende kleine gerechten kunt kiezen die u samen kunt delen. Elk gerecht wordt gemaakt met verse ingrediënten en gepresenteerd op een mooie, houten plank.

Omdat wij alleen maar werken met verse ingrediënten kan het gebeuren dat gerechten opraken. Omdat wij in de zomer andere gerechten aanbieden dan in de winter, verandert de menukaart bij ons dagelijks, wekelijks, maandelijks of per seizoen.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over een tijdslot. Wij zijn elk weekend (vrijdag t/m zondag) geopend vanaf 17.00 uur. Vanaf dat moment bent u welkom en kunt u op uw gemak de gerechten proeven tot de keuken sluit om 21.30 uur. Als de keuken gesloten is, mag u natuurlijk nog gezellig blijven zitten, nakletsen en genieten onder het genot van een heerlijk drankje, kopje koffie of thee.

Onze speciaalbieren

Bent u een bierliefhebber en geniet u helemaal van speciaalbier? Ook dan zit u bij ons goed. Tijdens het proeven van al onze lekkere gerechten kunt u genieten van een heerlijk biertje. Bestel een van onze speciaalbieren en maak de avond helemaal compleet.

Op de tap hebben wij buiten de reguliere bieren, 7 speciaalbieren uiteenlopend van een donkere tot een speciaal witbiertje. Ook hebben wij zo’n 30 verschillende speciaalbieren op fles en blik koud staan om van te genieten.

Bent u benieuwd welk biertje het lekkerst is of het beste past bij uw favoriete soort speciaalbier (IPA, Barrel Aged etc.)? Vraag dit dan gerust aan één van onze collega’s en zij helpen u graag.

Het aanbod aan speciaalbier wisselen wij regelmatig en met de seizoenen mee. Zo hebben wij in de winter heerlijke donkere warmtonige bieren en in de zomer frisse speciaalbiertjes.

Onze cocktails

Houdt u van een lekkere cocktail? Ons aanbod is groot en heeft voor iedereen wel iets. Onze barman/vrouw maakt de cocktails voor u klaar met verse ingrediënten. Bij ons kunt u genieten van de beroemde Pornstar Martini, die met een lekker stukje passievrucht en een heerlijk shotje bubbels bij u aan tafel komt. Of wat vindt u van een heerlijke Espresso Martini, de fruitige Sex on the Beach of een lekkere frisse Mojito? Of wilt u liever een cocktail gemaakt met bier? Ook dat kan met de Razzy Beermosa. En zo hebben wij er nog veel meer.

Voor de alcoholvrije cocktailliefhebber is er ook volop keuze. Zo hebben wij onder andere een Peach on the Beach, een heerlijke Pink Lemonade en de Yellow Vanilla Lemonade. Of wilt u een cocktail gemaakt met alcoholvrij bier? Ook dat kan, wij hebben namelijk de 0.0 Beermosa.

Neem gerust een kijkje op onze menukaart voor alle cocktails.